top of page
  • Yazarın fotoğrafı

Panjur Bakım & Tamiratı

PANJUR ONARIMLARI ŞİMDİ ARAYIN 0533 614 13 79

Türkiye'nin Her Yerden Arayın. ŞİMDİ KAZANIN ve REZERVASYON YAPIN


Panjur Tamirat ve Onarım
Panjur Tamirat ve Onarım

Evlerinizde ve sitelerinizde zor görünen panjur tamiratları için 7/24 hizmet vermekteyiz. Her türlü zor uygulanmış panjur sistemlerinize destek olmaktan mutluluk duyarız. Panjur renk değişimi, hız, motor değişimi gibi uygulamalarımız mevcuttur.




Buraya ne kadar çabuk gelebilirsin?

Türkiye genelinde acil panjurlu kapı onarımı sunuyoruz ve tercih ettiğiniz çağrı seçeneğine mümkün olduğunca hızlı bir şekilde katılmayı amaçlıyoruz. Ne kadar sürede sahaya gireceğimizi arayacağınız zaman sizi bilgilendireceğiz, böylece grupta asla beklemeyin. 


Ne kadar fiyat biçersin?

Fiyatımızın, bulabileceğiniz en ucuz ve Türkiye'de herhangi bir yerde aynı fiyatta olduğunu garanti ediyoruz. Ayrıca, sektördeki ucuz doğu saat ücretine sahibiz ve işlerimizin büyük bir çoğunluğu size para kazandıran saatler içinde sabitlenir. En ucuz olduğumuzdan nasıl bu kadar emin olabiliyoruz? Basit! Sorununuzun aciliyetine bağlı olarak bir dizi farklı paket sunuyoruz ve ayrıca Türkiye genelinde konuşlandırılmış 40'tan fazla mühendisimiz var, böylece ülke genelinde seyahat için ekstra ücret talep etmeden işinize her zaman hızlı bir şekilde ulaşabiliriz. !


Panjurumu hemen onaramazsanız ne olacak?

İlk ziyaretimizde sorunların büyük çoğunluğu (% 97) belirlendi. Ancak, herhangi bir nedenle sorunu derhal onaramayız. Tesisinizi koruyacağız ve sorunu normal olarak 24 saat içinde düzeltmek için geri döneceğiz.


Garanti süreniz nedir?

Tüm çalışmalarımız 12 ay garantilidir.


Müşterilerimiz ne diyor?

Geceleri kepenk kapatmaya geldiğimde aşağı gelmezdi. Yeterince teşekkür edemem - Bir saat içinde düzeltmeye geldiler! Harika servis. Kapı Teknolojileri


Şimdi ara! 0533 614 13 79

Basit fiyat rehberimizi keşfedin - Saatlik ücretler dahil ...

Sitede geçirilen süre standart ücretle [9: 30-16: 00 arasında] saat başına 24,99 TL ücrete tabidir ve siteye varış saatinden itibaren ve daha sonra ücretlendirilecektir. Tatiller, Banka Tatilleri, Cumartesi ve Pazar günleri hariçtir. Tüm fiyatlara KDV dahil değildir. Tüm parçalar ücretlidir. Bir mühendis yerleştirmeden önce bir teklif verilecektir. Gerekli olan ek işler veya parçalar için fiyat teklifi verilecektir. Ödeme, kredi kartı / banka kartı ile tamamen ve sitede ilk saati içerecek şekilde olup, iş emrini kabul etmeden önce ödenmelidir. Alıntılanan tüm fiyatlar mühendislerimiz için yerel alanlara dayanmaktadır.


Yarım Fiyat Servisi ... 

Yıllık panjur servisi yasal bir zorunluluktur. Genellikle panjur başına 84 £ + KDV olarak ücretlendirilir, panjur başına £ 45 + KDV için yapılan çağrıya katılırken panjurunuzun hizmetini verin [3 panjura kadar - 4 veya daha fazla panjurlu siteler için lütfen fiyat sorun]


7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page