top of page
  • Yazarın fotoğrafı

Otomatik Kepenk Fiyatları

Güncelleme tarihi: 26 Oca 2021




Otomatik kepenkler günümüzün ihtiyaçlarındandır. Mekanlarımızda güvenlik ve estetik açısından çok önemlidir. Güvenlik seviyeleri her geçen gün artarken bu güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek fiyatlar ortaya çıkabiliyor. Önümüzdeki yıllarda daha da artacak olan yatırımlardan biri de güvenlik ve savunma mekanizmasıdır. Evimize yaptıracağımız panjur ve kepenkler güvenliğimizi arttıracaktır. Yani otomatik olarak savunmamız artmış olacaktır. Savunma düşmanlara göre yapılan bir olan oluyor ama zaten dışarıdan gelecek etkenlere karşı kendimizi savunmuş oluruz. Korunaksız bir garajımız var ise hırsızlar buralardan rahatlıkla girer. Ancak kepenk yaptırmış olursak hırsızlar mekanlarımıza giremezler. Burada yapılan önemli bir hata ise çok ucuz fiyatlar ile aldığımız kepenkler kısa sürede bozulabiliyor. Kapı Teknolojileri Otomatik Kepenk firması olarak hem kaliteli ürünleri hem de uygun fiyat ile kepenk sistemlerini uyguluyoruz. Sektördeki tecrübemiz ve fiyat politikamız sayesinde rakiplerini bir adım geride bırakmayı başarıyoruz. Diğer firmalar ucuz kepenkleri yüksek fiyatlar ile kaliteli gibi gösterebiliyorlar. Ancak firmamız ilkelerinden ve etik çalışma ahlakından kesinlikle ayrılmadan kaliteyi diğer rakiplerine göre daha fazla sunarak uygun fiyatlar ile sistemlerini kurmaya devam etmektedir. Referanslarımızdaki sayımız her geçen gün artmaktadır.


Yeni açılan mağazalarınız için ücretsiz keşif yaparak örnek referans ve uygulamalarımızdan sizlere örnekler sunarak en uygun fiyatlı olan sistemleri uygulayabiliriz. Ödeme kolaylığı zaten çoğu firmada olmayan kredi kartına 6 taksit imkanı sunan sistemlerimiz vardır. Renk ve malzeme seçimi gibi alternatifleri de sunmaktayız. Güvenliğiniz açısından önemli olan bu işi kesinlikle kurumsal olmayan ve sizlere referans gösteremeyen firmalar ile çalışmamaktır. Sektördeki tecrübemize referanslarımıza güveniyoruz. Projelerinizi inşaat halinde iken bile tasarlar ve ekonomik olarak sunarız.


Firmamızın sizlere sunduğu ücretsiz keşiften faydalanmak için 0212 542 0 555 nolu telefon numarasını arayabilirsiniz. 


Otomatik Kepenk Fiyatları


Kepenk modellerimiz boyut malzeme ve uygulanacak kepenk tipine göre değişmektedir. En standart olarak üretilen yukarı doğru kayan kepenk modelleridir. Bunlar seksiyonel kapı olarak da adlandırılır. Fonksiyonlarına göre farklılık gösterdiklerini belirtmek gerekiyor. Kullanılan malzemelere göre de bu fiyatlar değişmektedir. 


  • 200*200 ölçülerindeki otomatik kepenkler 900 TL ile 1300 TL arasında değişmektedir. 

  • 200*300 ölçülerindeki otomatik kepenkler 1500 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir. 

  • 400*200 ölçülerindeki otomatik kepenkler 1900 TL ile 2500 TL arasında değişmektedir.

  • 400*300 ölçülerindeki otomatik kepenkler 2200 TL ile 3200 TL arasında değişmektedir.


Bu standart modeller arasında otomatik panjur ve motorlu panjurlar fiyatlarından değişiklik olabilmektedir. Kumanda sayısı da otomatik kepenk fiyatlarını değiştiren faktörlerdir. Talep edeceğiniz kumanda sayısına göre kepenk fiyatları artacaktır. Demonte modeller dışında yapılacak özel fiyatlandırmalar uzman personelimiz tarafından çalışılmaktadır. Garanti koşulları da 5 yıl gibi önemli bir süre ile sunulabilmektedir. 

Profiller ise kepenk fiyatlarını belirleyen en önemli parçasıdır. Alüminyum otomatik kepenk profili iki tip olarak üretiliyor.


  • Rollforming yöntemi ile üretilen için poliüretanlı otomatik kepenk profili.

  • Ekstrüzyon yöntemi ile imal edilen otomatik kepenk profili.


Diğer model ise;

-Galvanizli çelik otomatik kepenk profilidir.


Bu 3 otomatik kepenk profili de kepenk fiyatlarına etki eder. Galvanizli kepenkler daha kaliteli ve kepenk fiyatlarında çıtayı çok yükseğe çıkartan modellerdir.

Kepenk motor gücü de kepenk fiyatlarına etki eden diğer bir unsurdur.


  • 100nm motorlar 350-370TL

  • 140nm motorlar 380-400TL

  • 180nm motorlar 740-760TL

  • 230nm motorlar 760-780TL

  • 330nm motorlar 800-850TL


arasında değişen fiyatlara sahiplerdir. 

Alıcı kartları ise 150-200TL arasında değişen fiyatlar ile kepenk fiyatlarına eklenmektedir. Kepenk güç kaynakları da aynı şekilde 600-800TL fiyatlar arasında değişiyor ve kepenk fiyatlarına ekleniyor. 


Burada belirtilen fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Showroomumuzdaki model ve uygulama tiplerine göre değişiklik göstermektedir.


Firmamız ile sizlere sunduğumuz hizmetleri her geçen gün arttırarak devam etmekteyiz. Kepenk fiyatlarında net bir bilgi olmaması ile birlikte model ve ihtiyacınıza göre kepenk fiyatları belirlenmektedir.


www.kapiteknolojileri.com 'u ziyaret ederek modelleri inceleyerek beğendiğiniz modeli bizlere söyleyerek kepenk fiyatları konusunda bilgi alabilirsiniz. Sizlere daha iyisini sunmayı her zaman öncelik olarak kabul ediyoruz. Sizi dinleyerek ihtiyacınızın tamamının karşılanması için çalışmaktayız. Mağaza, dükkan, iş yerleri ve konutlarınız için her zaman daha güvenli olanını tercih etmenizi ve uygun fiyatlara satın almanızı sağlıyoruz. 

32 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page