top of page
  • Yazarın fotoğrafı

Kredi Kartı İle Ödeme Kabul Ediyoruz

Tüm kapı sistemlerinin ödemelerini kredi kartı ile kabul ediyoruz. Taksit imkanı da sunuyoruz... İnternette daha fazla dolaşmanıza ve kafanızı karıştırmanıza gerek yok. Teknolojinin en güncelini güvenli şekilde uyguluyoruz....


Tüm kredi kartlarını kabul ediyoruz. Mastercard/Visa/American Card seçenekleri ile kredi kartınıza 6 taksit sağlayarak otomatik kapı ve kepenk sistemlerini sunuyoruz. Size Nasıl Daha İyi Hizmet Verebileceğimizi Görmek İçin Bizi 0533 614 13 79 nolu telefondan Arayın.


Bir otomatik kapı kepenk fiyatları +5.000 TL gibi bir ücret olsa bile taksit imkanından faydalanabilirsiniz.




İnşaat firmaları ve site yöneticileri için farklı fiyat teklifleri sunabiliriz. Projelerinize yerinde özel çalışmalar yapmaktayız. Siz sadece bizim size sunacağımız ürünlerden beğendiğinizi seçin, genişlik ve yükselik belirleyin ve sonrasında da teklif alın. Aynı zamanda ücretsiz keşif hizmetinde de faydalanmış olursunuz. Çoğu firma ücretsiz teklif vermektense telefonda sizlere fiyat vererek çok büyük hata yapmaktalar. Sektördeki bu problemin önüne geçerek yerinde teklif vermeyi ve ücretsiz keşif hizmeti sunuyoruz. Yılların birikiminin sağladığı bu tecrübeyi sektördeki yeni firmalara aktarmayı kendimize borç biliriz.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page