top of page
  • Yazarın fotoğrafı

DS Kepenk Ürünü

Tekli kepenkli açılan kapı DS Serisi, güvenliğin öncelikli olduğu Endüstriyel ve Ticari kullanım için idealdir. Çok yönlüdürler ve kepenklerin paslanmasını önleyen ve uzun ömürlü olmalarına yardımcı olan yumuşak ve galvanizli çelikten malzeme seçenekleriyle gelir. Bu çelik panjur kapılar her türlü uygulama için uygun maliyetli bir çözümdür ve hırsızlığa, saldırılara ve fırtınalara karşı koruma sağlar. Bu kapılar rüzgarlı alanların gereksinimlerine uyacak şekilde özel olarak üretilebilir ve sert iklim koşullarına dayanacak şekilde tasarlanır.

Son teknoloji ürünü gelişmiş ve akıllı ve kontroller mekanizmasına sahip, kolay montaj ve programlamayı garanti etmek için mükemmel bir şekilde uyumlaştırılmıştır. Tüm DS tekerlekli kepenkleri, tüm Türk Standartlar Endüstrisi (TSE) yönergelerine göre üretilmiştir.

Özellikleri:

  • Dayanıklı malzeme

  • Pasa dayanıklı

  • Rekabetçi fiyata uygun

  • Az bakım gerektirir

  • Kullanımı kolay

Özellikler

Standart kapı perdemiz 18g çelik çıtadan imal edilmiştir. Kapının alt profili, ilave bir güç sağlamak için ek sertleştiricilerle birleştirilmiştir. Bu panjurlar, müşteriye özel havalandırma gereksinimi sağlamak veya vizyonu görmek için ızgaralar veya delikli panellerle entegre edilebilir. Çelik panjur kapısında büyük boy ölçüler için özel çözümler mevcuttur. Motorlu panjurlar kendi kendine yeterli ve tek bir düğme ile çalıştırılabilir. Panjurlarımız yüksek performanslı sürücüler ve akıllı kontrollerle üretilmiştir. Disklerimiz 2000kg'a kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Elektrik kesintisi durumunda, bu kapılar bir el kolu veya zincir tahrik kullanılarak manuel olarak çalıştırılabilir. Sürücülerimiz, kapının en kötü koşullarda serbest düşmemesini sağlamak için özel düşme önleyici cihaz ve ek elektromanyetik fren ile donatılmıştır. Tek bir düğmeyle veya uzaktan kumandayla vericiden en kolay şekilde her boyuttaki kepenkleri açmak ve kapatmak için parmak ucu kontrolü yeterlidir.


DS Panjur kapısını geniş bir yelpazede sunuyoruz . Bu ürünler, kilit sistemli, boya koruyucu ve aynı zamanda reguler kilit sistemine sahiptir. Dükkanda kullanım için en iyi teklifleri olan, birinci sınıf boya kaplamalı DS kapılı, birinci sınıf hammadde kalite materyal kullanılarak tasarlanmıştır.

DS OTOMATİK KAPI ve PANJUR
DS OTOMATİK KAPI ve PANJUR

İpucu:

DS Kepenk modellerinden birini seçmeden önce sizden isteyeceğimiz bilgiler aşağıdadır.


Bunu yapmak için bu adımları izleyin:

  1. Kapının önündeki eğim ve düzlem hakkında bilgi

  2. Kapı yapılacak yerin yüksekliği ve elektrik aksamı

  3. Günlük ortalama kaç defa açılıp kapanacağı

Otomatik Kapı Ücretsiz Keşif
Ücretsiz Keşif Formunu Doldurabilirsiniz.

21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page